Снимка: trafficnews.bgРодителите на ученика И. В., който полетя от 14-я етаж

...
Снимка: trafficnews.bgРодителите на ученика И. В., който полетя от 14-я етаж
Коментари Харесай

Съседи разкриха ужасяващи подробности за семейството на ученика, който полетя от 14-ия етаж в София

Снимка:  trafficnews.bg

Родителите на ученика И. В., който полетя от 14-я етаж на фамилния апартамент в столичния квартал " Дружба " 1, са имали съществени проблеми между тях. Това описаха техни съседи в блок 67.

Според тях преди година в жилището на В. е пристигнала полиция, тъй като майката на умрялото 14-годишно момче  е била пребита от брачна половинка си, пише trafficnews.bg.

„ Явно си имат проблеми. Много се карат и си крещят, дори от прилежащите жилища се оплакват, че непрекъснато е по този начин. После се сдобряват. Иначе са ведри хора, дори през днешния ден ги видях, бяха с някакви хилки за федербал. Държаха се обикновено ”, описа комшия на фамилията.

Засега не е ясно дали комплицираните връзки в дома на И. имат отношение към нещастието. Неговите родители имат по един несполучлив брак зад тила си. Загиналото момче има по-голяма сестра, която е от предходния брачен партньор на майка му.

„ Разминаваме се във входа. Имат немска овчарка, която мъжът извежда за разходка. Не знам кои са децата им, тъй като в никакъв случай не съм ги виждала с тях. Направи ми усещане, че оня ден се засякохме в асансьора и носеха мишки. Пошегувах се, че ще са добра храна за котката ми, а те ми описаха, че имат змия и са за нея. ”, показа друга съседка.

Приятелите на младежа не са забелязали смяна в държанието му преди да се хвърли от 14-ия етаж. Държал се е напълно естествено и е ходел постоянно на тренировки по бадминтон. Засега няма безапелационна версия какво е довело до нещастието.

Смъртта на момчето е съществена тематика в блока, където той е живеел, и прилежащите кафенета и магазини. Децата, които са попаднали на натрупа, когато са отивали на учебно заведение рано сутринта във вторник, пък още са в потрес, описват хора от блок 67.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР